Меню Затваряне

  ПРЕМИУМ АЛУМИНИЕВИ КОМПОЗИТНИ ПАНЕЛИ – ИСПАНИЯ

STACBOND

STACBOND е нашата премиум марка насочена към архитекти и инвеститори с най-фин вкус. Повече от 20 години продуктите на STACBOND са избрани от архитекти, предприемачи и строители по целия свят благодарение на тяхното качество, ангажираност и гаранция.

Изборът на продукти STACBOND е синоним на водещ дизайн, върхово изпълнение и надеждност, предлагани само от водещи на пазара компании.

С над деветдесет инженерни специалисти и шест R&D офиса STAC предлагат иновативни решения за задоволяване на нуждите на пазара, разчитайки на най-добрите съоръжения, адаптирани към различните производствени линии и на специализираното техническо оборудване, а и в допълнение към опита, те се консолидират като един от основните референти в своя сектор.

Най-модерната фабрика за композитни панели в Европа!

STACBOND е водещата компания на пазара на композитни панели в Испания и Европа, сега и представена в България от AKSAL.

Широката гама продукти на STACBOND са международно сертифицирани.

Производството на композитни панели STACBOND следва процес, контролиран от строги тестове и контрол на качеството, което му позволява да носи маркировката CE, използвана във всяка от 6-те международно сертифицирани системи за монтаж. В допълнение, производственият център е сертифициран по ISO 9001.

Композитният панел STACBOND® е композитен материал от два алуминиеви листа и вътрешна сърцевина от минерален пълнеж. Има отлични механични свойства, осигуряващи твърдост на огъване с намалено тегло, гладка повърхност, издръжливост и лесна поддръжка. Специално предназначен, както за новопостроени вентилируеми фасади, така и за тяхното саниране или обновяване. Производственият му стандарт се състои от външен лист от алуминиева сплав 5005 и вътрешен от 3105. Налични са две различни сърцевини в зависимост от тяхното минерално натоварване, което може да бъде трудно горим или огнеупорен и е класифицирано (в съответствие с UNE 13501 -1: 2007 стандарт) като A2-s1, d0 (STACBOND A2) и B-s1, d0 (STACBOND FR).

FR_A2

Има широка гама от цветове, яркост, мат, текстури и естествени покрития. Освен това може да се достави във всеки цвят от класациите RAL / PANTONE / NCS. Композитният панел STACBOND се предлага в множество стандартни размери с ширина до 2000 мм. Други размери могат да бъдат доставени при поискване.

ПОЛЗИ:

Рентабилни, издръжливи и с леко тегло – Лист с дебелина 4 мм от FR сърцевина тежи само 7,3 кг на квадратен метър. Това прави композитните панели сред най-леките в своя клас.

Налична неограничена цветова гама – над 60 стандартни цвята, така че да можете точно да направите избор спрямо изображението на вашия проект или фирмената марка.

Видове материали –Алуминиевите композитни панели също се предлагат в редица специални облицовки, като повърхностният слой може да бъде изпълнен със следните метали:

ZN BOND – Цинк; CU BOND – Мед; ANOD BOND – Елоксиран Алуминий; SS BOND – Стомана

СИСТЕМИ

 

STB-T-CH STB-T-SZ 

AKSAL предлага освен панелите и поддържащи алуминиеви системи, които да направят инсталирането на вашите метални облицовъчни системи бързо и лесно.

НОВИ ЦВЕТОВЕ

ДЪРВЕСНИ ЦВЕТОВЕ

КАМЪК И БЕТОН

ЧЕТКОСАНА ПОВЪРХНОСТ

СПЕЦИАЛНИ ЦВЕТОВЕ

ЕЛОКСИРАНИ ЦВЕТОВЕ

МЕТАЛИК ЦЕТОВЕ

ЕДНОЦВЕТНИ

КАТАЛОЗИ

  • Цена – изпратете вашето запитване и ще Ви подготвим индикативна оферта.