Меню Затваряне

Аксал EООД е компания с доказан опит в областта на алуминиевите фасадни обшивки, алуминиеви покривни материали и алуминиеви хранителни опаковки. Гордеем се, че сме лидери в сектора за България. Винаги сме готови да ви помогнем в намирането на търсения от вас материал, от известни производители и доставчици в много широка гама продукти.

Основният фокус в работата ни е да подкрепяме нашите клиенти с:

[header level=”4″ line=”yes” uppercase=”yes”]БЪРЗА РЕАКЦИЯ И ОТЛИЧНИ УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА[/header][header level=”4″ line=”yes” uppercase=”yes”]ЗНАНИЯ И АДЕКВАТНИ СЪВЕТИ, ПРИДОБИТИ В ХОДА НА ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ[/header][header level=”4″ line=”yes” uppercase=”yes”]ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, ОРИЕНТИРАНА КЪМ ИНДИВИДУАЛНИТЕ НУЖДИ НА ВСЕКИ КЛИЕНТ[/header]

Аксал EООД е опитна и същевременно иновативна и развиваща се компания. Предлагаме алуминий, произведен с най-съвременните технологии и материали. Може да избирате сред многообразен спектър продукти, които успешно отговарят на нуждите на различни индустрии.

Нашите основни предимства са вариативност и гъвкавост. Kомпанията се стреми да отговори на конкретните потребности на отделния клиент, като оказва съдействие при реализацията на всеки един от нашите продукти.

Аксал EООД е надежден и ефективен партньор. За бъдещето си залагаме на личната ангажираност и социалната отговорност.

Ценности за нас са: лоялността, усърдието и доверието.

[header level=”4″ align=”center” line=”yes” uppercase=”yes”]СПОРЕД НАС[/header]

„Времето принадлежи на хората, които вярват в себе си, но остават фокусирани върху нуждите на другите.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *