Меню Затваряне

  АЛУМИНИЕВИ КОМПОЗИТНИ ПАНЕЛИ “AKPA”

Алуминиеви композитни панели

Алуминиеви композитни панели

  • Алуминиевите композитни панели са леки облицовъчни плоскости, идеални за външни вентилируеми фасади. Панелите са специално проектирани за подобряване на естетическата привлекателност на сградите благодарение на подобрените им възможности за оформяне и монтаж.
  • Продуктите от най-висок клас се състоят от ядра с ограничена горимост (FR) или огнеупорни ядра (A2), затворени между два алуминиеви слоя. Тази проста концепция предлага невероятно съотношение сила / тегло, стабилност, висока устойчивост на атмосферни влияния, изключителна плоскост на повърхността и висока обработваемост. Композитните панели са признати от архитекти, строители и инсталатори като превъзходно решение за облицовъчен панел.
  • AKSAL предлага освен панелите и поддържащи алуминиеви системи, които да направят инсталирането на вашите метални облицовъчни системи бързо и лесно.

ПОЛЗИ:

Рентабилни, издръжливи и с леко тегло – Лист с дебелина 4 мм от FR сърцевина тежи само 7,3 кг на квадратен метър. Това прави композитните панели сред най-леките в своя клас.

Налична неограничена цветова гама – над 60 стандартни цвята, така че да можете точно да направите избор спрямо изображението на вашия проект или фирмената марка.

Видове материали –Алуминиевите композитни панели също се предлагат в редица специални облицовки, като повърхностният слой може да бъде изпълнен със следните метали:

– ZN BOND – Цинк

– CU BOND – Мед

– ANOD BOND – Елоксиран Алуминий

– SS BOND – Стомана

AKPA

Линията за алуминиеви композитни панели на AKPA е въведена в експлоатация през 2013 г., която има годишен капацитет от 4,5 милиона м², може да произвежда плочи с дебелина на алуминиевият лист от 0,20 до 0,50 мм и ширина от 1000 до 1500 мм.

В допълнение сърцевините, които се произвеждат са огнеупорните A2 и B1, сертифицирани от SGS, TSEK, ISO 9001: 2015, OHSAS 18001: 2007, ISO EMS 14001: 2005.

Заводът има традиции в производството на архитектурни алуминиеви фасадни системи с капацитет от 70 000 тона/година, собствено производство на балванки, цех за елоксация, прахово боядисване и дървесен декор. В топ 500 на производителите в Турция.

Цветове на композита: широка гама от бели и сиви цветове, дървесна имитация, камък и др.

Две фасадни предложения на бонда: Durabond и Primebond (PVDF)