Меню Затваряне

 Фасадни Керамични Плочки “Kale”

 

Kalesinterflex

 • Започва като материал, който заема своето място в новото поколение кухни и със своята издръжлива структура, хигиенична повърхност и естетичен вид. Бързо намира с тези качества приложение и в строителството (еднофамилни къщи, жилищни и бизнес сгради).
 • Kalesinterflex, най-тънката, най-леката, най-функционалната и най-специалната порцеланова плочка в света. Донесе голям технологичен пробив в световната керамична индустрия, когато беше пусната за първи път. Превръщайки се в новия фаворит в архитектурата и строителството, Kalesinterflex намалява натоварването на сградата, като предлага по-безопасна употреба с теглото си, много по-леко от обикновените керамични плочки.

Иновация

 • Комбинирайки технология с иновация, плочките Kalesinterflex могат да се използват в редица области като кухненски плотове, бани и мебели за дома, благодарение на превъзходното си качество. Само три милиметра дебели, плочките Kalesinterflex могат да бъдат оразмерени до три метра, за да може строителната индустрия да приложи нови идеи и да създаде модерни пространства.

Техническа Спецификация

на плочи 120 x 360 cm и 100 x 300 cm.

Устойчиви на корозия

UV Устойчиви

Устойчиви на напукване

Издръжливи на надраскване

Негорими

Ниска водопоглъщаемост

Хигиенични

Издържливи във времето

Лесни за почистване

Устойчиви на петна

Устойчиви на почистващи материали

Издръжливи на високи и ниски температури

Kalesinterflex заема много специална позиция във философията на марката Kale

 • Развиващата се технология и специалните производствени условия са сред забележителните детайли на продуктите на Kalesinterflex. Марката Kalesinterflex, която възприема своята чувствителност към околната среда при производство, знае как да постигне перфектни резултати с използване на по-малко енергия и суровини. Със своите тънки, големи, гъвкави и леки продуктови характеристики Kalesinterflex е марка, която се отдалечава от стандартите, предизвиква иновации и приканва всички пространства.
 • Керамиката Kalesinterflex, е произведена с много специални детайли, и бъдете подготвени за неочакваните ефекти от различните и дизайни, устойчиви на пожар и химикали. Освен че е хигиеничен и екологичен, той е и силно устойчив на UV лъчи и петна. Дълготрайният Kalesinterflex е тук със специални решения за различни пространства.

 

 

 • Kalesinterflex изгражда нови идеи за свободните пространства. Керамиката на марката, с различните си размери и дизайни, има свойството да се адаптира към желаните от вас пространства. Този уникален продукт, който се отличава с това, че е най-тънката керамична плоча със своята дебелина от 3 мм, се произвежда и с алтернативи с дебелина 5 и 6 мм. Основните производствени размери на Kalesinterflex, 100×300см и 120×360см, отварят вратите за нови интерпретации в архитектурата. Осъществявайки вашите мечти, Kalesinterflex ви позволява да постигнете естетически и полезни резултати в дизайна.

 • Естетически отражения на керамиката в различни пространства.

 • В отговор на въпроса какво е Sinterflex, Kalesinterflex, предоставя стилна и функционална керамика, която може да бъде предпочитана на всички места, където искате да създадете матови и лъскави ефекти. Kalesinterflex, също предлага лъскави и формовани алтернативи върху матови повърхности, и може да се използва в различни области на архитектурни приложения. Фасадното приложение Sinterflex отразява естетическата позиция на керамиката в екстериора със своята лека структура и тънка форма. В допълнение към тази стилна визия, устойчивостта на различни климатични условия е една от характеристиките, които правят марката привилегирована.С големите си размери, където броят на фугите е намален, тя може да бъде предпочитана особено в големи пространства и зони за колективно ползване. Подписът на марката се намира в керамични апликации, които привличат вниманието със своята елегантност, както и функционалност с различните си цветове и текстури.
 • Цялата продуктова колекция на марката, която е символ на съвременния живот, можете да откриете в Aksal. Можете да разгледате ценовите опции на Kalesinterflex и да получите информация за цената на Sinterflex в м2. Kalenterflex, марка Kale, вдъхновявайки вашия стил с новите си интерпретации в архитектурата. Привлича вниманието с предпочитаните продукти с характеристики, които подчертават функционалността. Kalisinterflex ви предлага специални предложения за различни пространства. Големи пространства с общо ползване и интимни жилищни пространства във вашия дом. Можете да разгледате тези уникални керамични колекции за естествената, топла, здравословна и стилна среда на вашите мечти.Можете да изберете тези уникални керамични колекции за здравословна и стилна среда.

Цветове:

Мрамор

Естествен Камък

Цимент

Оксидо

Основни цветове

Дървесни

Пясъчни

Каталози:

 

 • Алтернативи за използване от мебели до кухненски плотове.

  Kalesinterflex ви предлага ексклузивни предложения в различни точки на вашето жилищно пространство, заедно с приложения за екстериор и големи пространства. Маси, мебели за баня, кухненски плотове отразяват ясните линии на минималистичния стил чрез керамиката Kalesinterflex. Изборът на професионалистите, Kalesinterflex печели вашето възхищение с ефекта на произведение на изкуството. Керамиката, която ви позволява да включвате неограничени приложения върху неограничени повърхности с неограничен избор на цвят, се превръща във важен символ на модерното време.

Kaleguard Defense

 • Превъзходни характеристики, стилен външен вид, придобит с нови технологии. Kalesinterflex гарантира качеството и условията на производство с международни сертификати. Kaleguard Defense, която не позволява задържането на вируси върху повърхността, подготвя безопасна среда във всяка зона, докосната от вас и вашите близки. Kaleguard Defense, която осигурява хигиена на контактните повърхности, поставя вашия комфорт и здраве на преден план.
 • Керамиката, отразяваща различна идентичност в зависимост от пространството, което искате да приложите с опции за матова и лъскава повърхност, ви позволява да създавате стилни визии с естествеността на техните текстури. Мрамор, естествен камък, дървесни текстури се интегрират с издръжливост, простота и топлина. Цветовите опции и специалните размери в техните колекции са сред детайлите, които правят керамиката Kalesinterflex необикновена.