Меню Затваряне

  АЛУМИНИЕВА СИСТЕМА ЗА ПАРАПЕТ

проекти с алуминиеви парапетни системи проекти с алуминиеви парапетни системи проекти с алуминиеви парапетни системи

 

АЛУМИНИЕВА СИСТЕМА ЗА ПАРАПЕТ ЗА ВАШИЯ ИМОТ ИЛИ СГРАДА

Алуминиевата парапетна система от АКСАЛ, ви гарантира издръжливост и ниска поддръжка. Това са модулни парапети, които може да се монтират лесно и бързо от клиента. Парапетна система не само отговаря на параметрите за безопасност, но и предлага модерен дизайн с привлекателна линия. Алуминиевите парапети се предпочитат от повечето собственици на жилища поради тяхното леко тегло и устойчивост на корозия.

Нашите алуминиеви парапетни системи добавят нотка изтънченост и стил, подходящи за жилищни сгради, хотели и еднофамилни къщи. Това е разумна инвестиция, за която можете да получите най-добра възвръщаемост в дългосрочен план.

Алуминиевите парапети отговарят на всички критерии за съответствие с националния строителен кодекс.

Гарантираме за най-надеждните алуминиеви парапети, които отговарят на всички протоколи за безопасност и са тествани в независими лаборатории с инженерен печат.

Ние се отличаваме с нашето издръжливо покритие чрез прахово боядисване с висока плътност.

 

КАКВО Е ПРАХОВО БОЯДИСАНЕ И КАК РАБОТИ?

Праховите покрития са изсушени полимерни смоли с пигментни частици. Нанасят се електростатично и след това се втвърдяват при топлина. Научно, в електростатично поле прахообразните частици са положително заредени, а алуминиевата повърхност е отрицателно заредена. В крайна сметка и двете се привличат взаимно и покриват алуминия равномерно навсякъде.

Този метод прави цялата алуминиева парапетна система изключително устойчива на корозия, издържа много години без да изисква поддръжка, запазва блясъка на боята в дълъг период от време. Най-добрата страна на праховото боядисване е, че то не се лющи, за разлика от покритието с боя.

Искате да научите повече за нашите алуминиеви парапети? Свържете се с представител на АКСАЛ.

 

АЛУМИНИЕВ ПАРАПЕТ FLORA


Flora най-младият член на семейството и най-модерната парапетна система, която е разработена като решение за нуждите на практична и модулна система. Отделно от другите системи, тази гама парапети са сглобяеми като модули или единици, които са готови за монтаж. Това позволява много бърз и правилен монтаж. Можете да закупите нашата гама парапетни системи Flora по много различни начини, започвайки от необработени дълги профили до готови модули в зависимост от вашите производствени възможности.

 

СТЪКЛЕН ПАРАПЕТ FLORA


Стъклените парапети демонстрират стил и статус. Собствениците на жилища предпочитат да изберат тези системи, тъй като тяхната естетическа привлекателност и ниски разходи за поддръжка ги правят най-добрият вариант. Най-добрата част е, че стъклените парапети позволяват естествената светлина да преминава, което прави пространството да изглежда жизнено с привлекателна атмосфера.
Преди всичко, ваш е избора, които следва да направите за някоя от нашите системи за парапети, но ние обещаваме, че ще ви предоставим най-доброто от нашите услуги. Представител на АКСАЛ, ще ви помогне с всяко от вашите запитвания и ще ви даде правилна насока за нашите продукти и услуги.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС СЕГА И ЗАПОЧНЕТЕ МЕЧТАНИЯ СИ ПРОЕКТ ДНЕС

Ние сме тук, за да предоставим безпроблемно решение и да обновим вашата къща във визуално привлекателен имот.

Искате ли най-добрите и достъпни парапети на пазара? Е, свържете се с нас днес и започнете проекта си веднага.

Ръкововдство за монтаж на алуминиев парапетна система