Алуминиеви Композитни Панели

  Алуминиеви композитни панели

    • Алуминиевите композитни панели са леки облицовъчни плоскости, идеални за външни фасади. Панелите са специално проектирани за подобряване на естетическата привлекателност на сградите благодарение на подобрените им възможности за оформяне и монтаж.
    • Продуктите от най-висок клас се състоят от огнеупорни (FR) или ядра с ограничена горимост (A2), затворени между два алуминиеви слоя. Тази проста концепция предлага невероятно съотношение сила / тегло, стабилност, висока устойчивост на атмосферни влияния, изключителна плоскост на повърхността и висока обработваемост. Композитните панели са признати от Архитекти, Строители и Инсталатори като превъзходно решение за облицовъчен панел.
    • AKSAL предлага пълна услуга на крайния потребител. Предлагаме панели, доставка и изработка. Като компания ние предлагаме поддържащи алуминиеви системи, които да направят инсталирането на вашите метални облицовъчни системи бързо и лесно.
    • Алуминиевите композитни панели предлагат широка гама от предимства пред подобни фасадни продукти.

ПОЛЗИ:

 

Рентабилни, издръжливи и с леко тегло – Лист с дебелина 4 мм от FR сърцевина тежи само 7,3 кг на квадратен метър. Това прави композитните панели сред най-леките налични.

Тегло (KG/m²)

Дебелина

4mm

FR CORE

7.3kg

A2 CORE

7.5kg

   
 

Налична неограничена цветова гама – Ние предлагаме над 60 стандартни цвята и предлагаме неограничена цветова гама и цветово съответствие, така че да можете точно да направите избор спрямо изображението на вашия проект или фирмената марка.

Видове облицовки – Нашите алуминиеви композитни панели също се предлагат в редица специални облицовки, включително

– ZN BOND – Цинк

– CU BOND – Мед

– SS BOND – Стомана

Универсалност – За разлика от ламинатите с високо налягане, алуминиевите композитни панели могат да бъдат произведени широко. Това ви позволява да създавате чисти и стилизирани облицовки към всяка сграда. Нашата структура на панела означава, че можете да формирате, нарязвате и оформяте материал, без да увреждате здравината или целостта на продукта. Можете да продължите фасади кръгли ъгли или над ръбове, без да се нуждаете от допълнителни, скъпи профили.

    • Панелите са подходящи за:

· Рязане

· Огъване

· Перфорация

· Огъване чрез продупчване

· Фрезоване на рутер